הקורס משלב תאוריה ופרקטיקה החל מהיכרות ראשונית עם עולם היין ועד לבִקבוק היין. את הקורס מוביל היינן אריאל ביר יחד עם מרצים נוספים מהשורה הראשונה בתחום היין בישראל.
במסגרת הקורס יוכלו המשתתפים לרכוש ידע תאורטי ופרקטי בכרם, במעבדה ובייצור יין אדום. בסיום הקורס יקבלו כל התלמידים 100 בקבוקי יין שהכינו בעצמם. 100 בקבוקי יין לכל אחד ואחת.

הקורס בן 20 מפגשים והם מתקיימים ביקב פאר אחת לשבוע בימי חמישי בערב או שישי בבוקר.

הקורס מותנה בהשתתפות של עד 15 משתתפים בהרשמה מראש

עלות הקורס היא 9,900 ₪ לאדם כולל מע”מ והיא כוללת את תוכן הלימוד, המצגות וייצור של 100 בקבוקים של יין אדום לכל תלמיד.

במסגרת הקורס יילמדו הנושאים הבאים

  • מבוא, תאוריות וזני ענבים
  • ‏בטיחות וסניטציה ביקב
  • ‏תכנון בציר
  • ‏טרואר בעולם
  • ‏כרם – היכרות
  • ‏טרואר בארץ ישראל
  • ‏כשרות ביין
  • ‏סגנונות ייצור
  • מעבדה – היכרות
  • ‏חומרי גלם ביקב
  • ‏סוגי חביות וסוגי כרמים
  • ‏דיגום – כרם
  • ‏בציר – קליטת ענבים
  • ‏בציר – מעבדה
  • ‏בציר – כרם
  • ‏סחיטת ענבים
  • ‏מיקרו ביולוגיה
  • ‏תסיסה מאלו לקטית
  • ‏שפיות
  • ‏יין – מעבדה
  • ‏איך לטעום יין
  • ‏היכרות עם עולמות השיווק ביין
  • ‏בלנדים
  • ‏הכנות לבִקבוק
  • ‏בִקבוק
 

נשמח לענות על כל שאלהיצירת קשר

התקשרו אלינו: 08-3750054

או השאירו פרטים כאן וניצור איתכם קשר בהקדם.